Novi Android Market

Izvor: B92, 13.Dec.2010, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Android Market

Google sprema novu verziju svoje online prodavnice aplikacija, Android Market, koja bi trebalo da bude dostupna korisnicima u naredne dve nedelje.



Međutim, ona će biti na raspolaganju samo korisnicima verzije 1.6 i novijih.

Osim novog interfejsa, Android Market će dobiti i dve nove kategorije - Widgets i Live Wallpapers.

Ono što se korisnicima možda neće dopasti je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skraćeno vreme za povraćaj aplikacije. Ako ste kupili aplikaciju i ispostavilo se da niste zadovljni, do sada ste mogli da je vratite u roku od 24 sata i dobijete novac nazad, a sada je to vreme skraćeno na svega 15 minuta. Razlog je taj što se većina povraćaja događa svega par minuta nakon kupovine, rekao je Erik Ču, na zvaničnom blogu Android developera.

Što se onih koji planiraju da plasiraju svoje aplikacije na Android Market tiče, dobra vest je da je prethodno ograničenje od 25MB podignuto na 50MB.

Kako izgleda novi Android Market možete videti u priloženom videu, a ukoliko koristite Android uređaj, preporučujemo B92 aplikaciju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Android Market

Izvor: KupiMobilni.com, 14.Dec.2010, 13:07

Google sprema novu verziju svoje online prodavnice aplikacija, Android Market, koja bi trebalo da bude dostupna korisnicima u naredne dve nedelje.

Nastavak na KupiMobilni.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.