Tehnopolis

Ponedeljak, 13.12.2010.

13:21

Novi Android Market

Google sprema novu verziju svoje online prodavnice aplikacija, Android Market, koja bi trebalo da bude dostupna korisnicima u naredne dve nedelje.

Izvor: B92

Default images

Međutim, ona će biti na raspolaganju samo korisnicima verzije 1.6 i novijih.

Osim novog interfejsa, Android Market će dobiti i dve nove kategorije - Widgets i Live Wallpapers.

Ono što se korisnicima možda neće dopasti je skraćeno vreme za povraćaj aplikacije. Ako ste kupili aplikaciju i ispostavilo se da niste zadovljni, do sada ste mogli da je vratite u roku od 24 sata i dobijete novac nazad, a sada je to vreme skraćeno na svega 15 minuta. Razlog je taj što se većina povraćaja događa svega par minuta nakon kupovine, rekao je Erik Ču, na zvaničnom blogu Android developera.

Što se onih koji planiraju da plasiraju svoje aplikacije na Android Market tiče, dobra vest je da je prethodno ograničenje od 25MB podignuto na 50MB.

Kako izgleda novi Android Market možete videti u priloženom videu, a ukoliko koristite Android uređaj, preporučujemo B92 aplikaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

23 h

Podeli: