Nova paleta Excite tableta kompanije Toshiba

Izvor: ITsvet.com, 05.Jun.2013, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova paleta Excite tableta kompanije Toshiba

Pokazujući svoju eksplicitnu posvećenost poboljšanja iskustva koje tablet pruža na sledeći nivo uzbuđenja, Toshiba Europe GmbH je najavila svoju novu paletu Excite tableta od 25,7 cm (10,1”) Excite u tri različite verzije. Opremljen sa Android 4.2, Jelly Bean, najnovija verzija Android platforme, Toshiba Excite Pure, Pro i Write svaki zadovoljava različite potrebe zahtevnih korisnika. Sve verzije su dostupne sa opcionim Toshiba Keyboard Cover, koji se isporučuje sa njim ili kao dodatna oprema. Poklopac ima integrisanu mehaničku tastaturu za brz i precizan unos teksta, a služi i kao zaštita za tablet. Prodaja novih Toshiba Excite Pure, Pro i Write tableta počeće u Evropi u trećem kvartalu 2013.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

TOSHIBA EXCITE TABLETI: Napredno multimedijalno iskustvo (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jun.2013

Android™ 4.2, Jelly Bean porodica Toshiba tableta od 25.7 cm (10,1”) sa izuzetnim novim funkcijama i karakteristikama stiže iz kompanije "Toshiba"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.