NOA telefoni stigli u Srbiju

Izvor: B92, 14.Dec.2018, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOA telefoni stigli u Srbiju

Mobilni telefoni NOA zvanično su stigli u Srbiju, a u njihovoj ponudi će se naći šest pristupačnih modela.

Ponuda ovog brenda obuhvata tri serije: premijum - NOA Element, zatim "ulazne" modele namenjene onima koji se prvi put susreću sa mobilnom tehnologijom - NOA Core i uređaje otporne na udarce i nepovoljne vremenske uslove iz serije NOA Rugged.

Na našem tržištu biće dostupni uređaji serija Core i Element, kao i flegšip NOA N10, dobitnik EISA Best Buy Smartphone >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nagrade. Iz premijum serije biće dostupni NOA N7 i NOA N1, zatim modeli Core L12, L11SE i Android NEXT SE.

NOA korisnicima telefona svoje premijum serije nudi i NOA Element Premium Care uslugu, koja podrazumeva to da su tokom prvih 12 meseci garancijom obuhvaćene i nepredvidive štete nastale nepažnjom korisnika, uključujući štetu nastalu usled pada ili delovanja mehaničke sile.

NOA je brend hrvatskog proizvođača mobilnih telefona i tableta iz Koprivnice, koji svoje proizvode plasira na tržištima EU, Albanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Rusije.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NOA telefoni u Srbiji

Izvor: Hi-Files.com, 15.Dec.2018, 11:06

Brend mobilnih telefona NOA zvanično je stigao u Srbiju, gde će se u ponudi naći šest modela budget-friendly smartfone uređaja. Portfolio ovog brenda u segmentu mobilnih telefona obuhvata tri serije: premijum seriju NOA Element, ulazne modele namenjene onima koji se prvi put susreću sa mobilnom...

Nastavak na Hi-Files.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.