NOA telefoni stigli u Srbiju

Mobilni telefoni NOA zvanično su stigli u Srbiju, a u njihovoj ponudi će se naći šest pristupačnih modela.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 14.12.2018.

18:30

NOA telefoni stigli u Srbiju
NOA Element N7

Ponuda ovog brenda obuhvata tri serije: premijum - NOA Element, zatim "ulazne" modele namenjene onima koji se prvi put susreću sa mobilnom tehnologijom - NOA Core i uređaje otporne na udarce i nepovoljne vremenske uslove iz serije NOA Rugged.

Na našem tržištu biće dostupni uređaji serija Core i Element, kao i flegšip NOA N10, dobitnik EISA Best Buy Smartphone nagrade. Iz premijum serije biće dostupni NOA N7 i NOA N1, zatim modeli Core L12, L11SE i Android NEXT SE.
NOA Element N10
NOA korisnicima telefona svoje premijum serije nudi i NOA Element Premium Care uslugu, koja podrazumeva to da su tokom prvih 12 meseci garancijom obuhvaćene i nepredvidive štete nastale nepažnjom korisnika, uključujući štetu nastalu usled pada ili delovanja mehaničke sile.

NOA je brend hrvatskog proizvođača mobilnih telefona i tableta iz Koprivnice, koji svoje proizvode plasira na tržištima EU, Albanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Rusije.
NOA Core L12

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: