Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mostovoj: Srpski klubovi su kao ruski, samo što mi ulažemo 100 puta više od njih

Legenda ruskog fudbala Aleksandar Mostovoj (51) dala je interesantnu izjavu za kazahstanske medije. Jedan od retkih fudbalera iz Rusije koji je napravio uspešnu karijeru u zapadnoj Evropi je za Sport.kz analizirao grupu koju je Astana izvukla u Ligi Evrope.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kao i na Jutjub kanalu.
Pored Mančester junajteda i AZ Alkmara, prvak Kazahstana će igrati sa Partizanom, što je bio dobar povod za nekadašnjeg golgetera Selte, Strazbura, Benfike i Spartaka da priča o srpskom fudbalu. Izgleda da Mostovoja zanimaju srpski klubovi i da ih prati.
– Srpski timovi su se uvek izdvajali sa svojim vojničkim mentalitetom i nepredvidljivošću. Možda im nedostaje neki veći uspeh poslednjih godina, ali to ništa ne znači. Tu su Partizan i Crvena zvezda. Čini mi se da oni imaju neke probleme, ali u principu me podsećaju na ruske klubove. Jedina razlika između njih i nas je ta što mi ulažemo sto puta više novca od njih. Srbi ulažu u svoje talente, trude se da ih edukuju i onda prodaju negde. To je ta razlika – kazao je Mostovoj.
On ipak smatra da je Astana u dobrom položaju i da može da prođe u šesnaestinu finala Lige Evrope kao drugoplasirana.
– Biće otvorena borba. Jasno je da se Mančester junajted izdvaja. Njihov cilj će biti da budu prvi u grupi. Sa ostalim timovima Astana može da igra. AZ Alkmar i Partizan su solidni, ali ne mogu da kažem da su timovi nekog posebno visokog nivoa. Dakle, Astana ima šansu. Ako se ne varam, u Kazahstanu će se igrati na veštačkoj travi i to će otežati posao rivalima – uveren je Mostovoj.

The post Mostovoj: Srpski klubovi su kao ruski, samo što mi ulažemo 100 puta više od njih appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.