Izvor: Mondo, 28.Jul.2018, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše vesti za igrače Fortnite igre

Ako čekate Android verziju igre - načekaćete se!

Android verzija Fortnite igre obećana je na leto 2018. godine i sve bi bilo OK, igra bi verovatno stigla na vreme, da se čelnici Fortnite-a i Samsung kompanije nisu dogovorili da ta igra bude vremenska ekskluziva za Samsung >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Galaxy Note 9!

To znači da će igra izaći tek na jesen, jer se Note 9 predstavlja 9. avgusta u Njujorku, a na tržište će stići najranije 24. avgusta. Produžite to makar 30 dana, koliko se šuška da će Fortnite najmanje biti Samsung Android ekskluziva i eto nama godišnjeg doba, koje nije leto.

Fortnite Nindža: Zarađuje milione

Epic Games je za korisnike Samsung Galaxy Note 9 telefona, spremio i poseban dodatak - do 150 dolara virtuelnog novca, koje će igrači moći da ulože na kupovine i brži napredak kroz igru. Izdavač je već ranije objavio igru za iOS, a konkurent PUBG je odavno dostupan za obe platforme. Iskreno, po reakciji igrača širom sveta, a i što se nas tiče, Epic Games je trebalo ovo potpuno drugačije da uradi.

Da li ćete čekati Fortnite?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: YouTube/Fortnite
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.