Kako su svetski mediji videli eliminaciju Srbije

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako su svetski mediji videli eliminaciju Srbije

Pobeda Argentine nad Srbijom u četvrtfinalu Mundobasketa u Kini i eliminacija našeg tima iz borbe za medalju šokirala je sve. Ne samo u Srbiji, već i u regionu, pa i šire.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Svi bitniji svetski mediji izveštavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << o trijumfu “gaučosa” rezultatom 97:87. I svi su saglasni da je reč o velikom iznenađenju.
Italijanski list Gazeta delo Sport je među prvima javio o iznenađenju i eliminaciji ekipe koja je prethodno eliminisala “azure”.
– Glamurozna Argentina: Srbija eliminisana sa Svetskog prvenstva!

Slični su i naslovi u Korijere delo Sportu, ali i španskom Asu. Španci ipak u prvi plan ističu Takunda Kampaca.

Oglasili su se i mediji u regionu. Hrvatski Indeks piše o senzaciji, a crnogorski CDM o “času košarke Argentinaca”.

I dok se svi isčuđavaju, argentinski mediji se naslađuju.
– Neverovatno? Stvarnost je! Istina je da nam niko nije predviđao pobedu nad Srbijom pred turnir, bili su kandidat za titulu, ali ova selekcija je iz meča u meč pokazivala kakvo je prijatno iznenađenje turnira – pišu novinari lista Ole.

The post Kako su svetski mediji videli eliminaciju Srbije appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Španci rutinski do polufinala Mundobasketa

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019

Košarkaška reprezentacije Španije plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva u Kini, pošto je danas u četvrtfinalu pobedila Poljsku sa 90:78 (22:18, 24:23, 21:17, 23:20).. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.