KVALIFIKACIJE ZA EURO 2020. Rumuni testiraju moćnu “furiju”

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA EURO 2020. Rumuni testiraju moćnu “furiju”

Španija je jedna od retkih reprezentacija koja u dosadašnjem delu kvalifikacija ima stopostotan učinak. Posle četiri kola, „furija“ ima isto toliko pobea, mada, mora da se prizna da je u dosadašnjem delu imala „lakši posao“. Prvo teže gostovanje očekuje je u četvrtak, u 20:45 u Bukureštu.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Španci idu na noge Rumunima, selekciji koja peti meč čeka sa dve pobede, remijem i porazom, što joj je dovoljno da trenutno deli drugo mesto sa Šveđanima. Od poraza u Ligi nacija, od Hrvata, „crvena furija“ je nanizala pet pobeda. U tim duelima postigla je ukupno 12 golova, primila samo dva! I bez ovog podatka jasno je kakvom odbrambenom linijom raspolaže nekadašnji šampion sveta.
U međusobnim duelima Španija je uspešnija, ali u poslednjih pet, situacija na terenu (27. mart 2016. godine, prijateljski meč) bilo bez golova. Četa Kozmina Kontre neće sigurno biti lak zalogaj za goste, ne samo zbog domaćeg terena, već i zato što je ovaj tim u poslednjih deset susreta doživeo samo jedan poraz. Bilo je to u martu ove godine, u kvalifikacijama, od Švedske.
U tom istom periodu, Španci su poraženi dva puta, istina, u daleko kvalitetnijoj grupi Lige nacija od one u kojoj se takmičila Rumunija, zajedno sa „orlovima“.
MAXBET ASISTENCIJA UG 2-6, 1P1-3&2P1-3
Članak KVALIFIKACIJE ZA EURO 2020. Rumuni testiraju moćnu “furiju” se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post KVALIFIKACIJE ZA EURO 2020. Rumuni testiraju moćnu “furiju” appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

GRUPA F Španija pet od pet, Kepa sačuvao pobedu u nadoknadi

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019

I posle petog kola Španija je ostala neporažena selekcija u Grupi F. “Furija” je odolela na gostovanju Rumunima, iako je domaćin u nadoknadi vremena preko Puškaša izvršio neverovatan presing na gol. Dva sjajna šuta odbranio je Kepa, još boljim intervencijama.. Kladionica MaxBet vam je pripremila...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.