JXD S7100 Android tablet sa PSP kontrolama

Izvor: ITsvet.com, 30.Dec.2011, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JXD S7100 Android tablet sa PSP kontrolama

JXD se nada da će uspeti svojim novim tablet računarom da ostvari neobičan balans upotrebe tablet računara i igračkog hardvera. Dizajn ovog modela miksuje 7“, 800x480 Android tablet sa ekranom osetljivim na dodir sa nalik na Sony PSP hardverskim kontrolama za igre koje podržavaju ovakav načinom upravljanja. Ovaj tablet računar koristi Andorid 2.2 sa prilagođenim interfejsom. Hardverski, ovaj tablet može da bude kompetitivan sa Samsung Galaxy S II, posedujući dual core ARM Cortex A9 procesor i isto Mali-400 grafičko jezgro. Ovaj računar poseduje 512MB sistemske memorije što mu smanjuje trajanje baterije na četiri časa.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

JXD S7100 Android tablet sa PSP kontrolama

Izvor: LaptopSvet.com, 30.Dec.2011

JXD se nada da će uspeti svojim novim tablet računarom da ostvari neobičan balans upotrebe tablet računara i igračkog hardvera. Dizajn ovog modela miksuje 7“, 800x480 Android tablet sa ekranom osetljivim na dodir sa nalik na Sony PSP hardverskim kontrolama za igre koje podržavaju ovakav načinom...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.