Google otvorio Daydream VR platformu za sve developere

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 30.Jan.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google otvorio Daydream VR platformu za sve developere

Pre nego što njihove aplikacije postanu dostupne, developeri će morati da zadovolje stroge kriterijume

Najavljena pre manje od godinu dana, Google Daydream platforma je naslednik Google Cardboard pretraživača.

Daydream VR je trebalo da bude ugrađen u Android N i da obezbedi novo iskustvo virtualne stvarnosti s uključenim kontrolerima osetljivim na pokret. Na ovogodišnjem CES sajmu nekoliko proizvođača objavilo je da ulaže u partnerstvo s Googl-eom kako bi na >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << svoje uređaje doneli Daydream kompatibilnost.

Huawei Mate 9, Asus Zenfone AR i ZTE Axon 7 su uređaji koji bi trebalo da imaju službenu kompatibilnost s Google-ovom Daydream VR platformom, kao i Daydream View kacigom. Google je najavio da otvara platformu za sve developere aplikacija pa tako oni sada mogu da kreiraju iskustvo virtualne stvarnosti i da ga dodaju u kolekciju Daydream VR aplikacija.

Developeri će morati da kreiraju aplikacije visokog kvaliteta, jer će prag tolerancije u ovom slučaju biti vrlo nizak.

Izvor: Zimo
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.