Đorđević pohvalio Lučića, Raduljicu, Bogdanovića, ali ima i zamerke

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević pohvalio Lučića, Raduljicu, Bogdanovića, ali ima i zamerke

Angola i Filipini bili su samo lakši trening. Ni Italijani se nisu dobro proveli protiv “orlova”. Dobro su se držali tri četvrtine, ali na startu poslednje deonice meča četa Aleksandra Đorđevića je dodala gas i pregazila “azure.” Selektor mora da bude zadovoljan izdanjem svgog tima.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Ovo je treći put da igramo s Italijom u mesec dana i jako smo dobro znali šta nas čeka. Rekao sam nedavno da je teško dobiti nekoga tri puta, čak i kada si mnogo bolji od rivala. Mi nismo toliko bolji od Italije. Oni su jako kvalitetan tim, pogađali su šuteve u prvom delu, bili su mirni na slobodnim bacanjima. Mi smo se malo mučili da nađemo naš ritam, ali nijednog trenutka nismo odustajali. Vladimir Lučić nam je dao veliku energiju u odbrani, a Miroslav Raduljica mir u trećoj deonici. Jako je dugo s nama, zna šta tražimo od njega i preuzeo je odgovornost kada je bilo potrebno – hvali kapitena Đorđević.
Kvota u kladionici MaxBet da će košarkaši SAD da pobede Japan sa više od 29.5 poena razlike je 1.88.
Ipak, ima selektor svetskog vicešampiona i zamerke.
Nisam zadovoljan brojem izgubljenh lopti i reakcijama u određenim situacijama. Moramo da odgovorimo košarkaški, ne srcem. To moraju da shvate svi igrači u timu.
Bogdan Bogdanović je bio fantastičan.
Bio je zapaljen za utakmicu. Jako dobar u odbrani, prihvatio je ovo kao individualni izazov i jako sam srećan zbog toga. Nisam srećan količinom minuta koje je odigrao, ali on je jak momak, biće spreman za narednu rundu. Šuterski je bio odličan, možda poneki izbori nisu bili najbolji, ali pokazao je zašto je tu gde jeste i zašto je on Bogdanović.
Utisak je da još ima mnogo rezervi u timu.
Ne treba tražiti perfektne utakmice. Biće sve teže i teže. Samo treba da tražimo svoj kamenčić kako bi se izgradila kuća. Svaka rola je važna, naši igrači polako dolaze do toga. Nije važno kako igraš individualno i da li će ocene da budu dobre, već samo da daš doprinos pobedi.
Sledeći rival je Portoriko u petak.
Portoriko ima karakter, izuzetna ekipa koja dolazi iz fantastične zemlje, popularne “ubice velikih”. Znamo šta nas čeka, Portorikanci imaju talenta – zaključio je Đorđević.
Bogdanović razneo Italiju, Srbija rutinski do treće pobede!


The post Đorđević pohvalio Lučića, Raduljicu, Bogdanovića, ali ima i zamerke appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.