Dejvid Blat dobio otkaz, Olimpijakos bez trenera

Izvor: 011vodič.com, 06.Okt.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvid Blat dobio otkaz, Olimpijakos bez trenera

Kako prenosu Jurohups američki stručnjak Dejvid Blat više nije trener Olimpijakosa.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Blat je i prošle godine vodio tim iz Pireja, a kako se prenosi posle >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << tek jedne utakmice u Evroligi na startu sezone dogovoren je sporazumni raskid ugovora.
ASVEL je u prvom kolu Evrolige ubedljvio porazio Olimpijakos sa 19 poena razlike, a osim tog poraza i generalno loših rezultata razlog može biti i Blatova bolest.
Američki stručnjak je nedavno objavio da boluje od multiple skleroze i pitanje je koliko je u stanju da voi tim. Još uvek se ne zna zvaničan razlog raskida saradnje niti ko će preuzeti klub iz Pireja.

The post Dejvid Blat dobio otkaz, Olimpijakos bez trenera appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Android,   Evroliga

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Grom pogodio avion u kojem su bili Divac i Stojaković

Izvor: 011vodič.com, 06.Okt.2019

Izbegnuta tragedija u Londonu. Privatni avion u kome su bili čelnici Sakramento Kingsa, a koji je leteo iz Indije ka prestonici Engleske pogodio je grom, prenosi ESPN.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.