Defanzivac Sitija operisao koleno

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Defanzivac Sitija operisao koleno

Fudbaler Mančester sitija Emerik Laport podvrgnut je u sredu operaciji desnog kolena u Barseloni.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Engleske je naveo da je Laport operisan pošto je “oštetio hrskavicu i bočni meniskus” tokom subotnje utakmice sa Brajtonom u Premijer ligi. “Građani” nisu naveli koliko će francuski fudbaler odsustvovati, već samo da će detaljnija progniza biti objavljena u dogledno vreme.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Mančester sitija protiv Šahtjora u gostima na startu Lige šampiona je 1.33. Meč se igra 18. septembra od 21 čas.
Laport je prošle nedelje pozvan u reprezentaciju Francuske za utakmice sa Andorom i Albanijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.
On je prošle godine stigao u Siti iz Atletik Bilbaa.
Članak Defanzivac Sitija operisao koleno se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Defanzivac Sitija operisao koleno appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Laport operisao koleno, čeka ga duga pauza

Izvor: RTS, 04.Sep.2019

Defanzivac Mančester sitija Ajmerik Laport operisao je danas ligamente kolena i čeka ga višemesečna pauza. . Laport je u subotu, na meču protiv Brajtona (4:0) u Premijer ligi, oštetio hrskavicu i spoljni deo meniskusa...

Nastavak na RTS...

Laport operisan u Barseloni

Izvor: MozzartSport.com, 04.Sep.2019

Neprijatne vesti stižu iz Barselone za navijače Mančester Sitija. U najvećem i glavnom gradu Katalonije sinoć je operisan defanzivac njihovog tima Emerik Laport na kojeg Pep Gvardiola neće moči da računa u narednom periodu. Kako javljaju pres agencije, izvršena je intervencija na desnom kolenu,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.