Da li je Ronaldo bio u ofsajdu? (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 07.Sep.2019, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Ronaldo bio u ofsajdu? (VIDEO)

Da li je Kristijano Ronaldo dao treći gol za Portugaliju iz ofsajda? Deluje da jeste, ali…
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Posle pogotka Nikole Milenkovića u 68. minutu, tinjala je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << nada, ali je u 80. minutu as Juventusa lako matirao Marka Dmitrovića, prebacio ga rutinski, za 1:3. Pomoćnik Džunejta Čakira nije podigao zastavicu. Nažalost, nema VAR tehnologije u kvalifikacijama za EP 2020. godine.
Pogledajte, pa procenite?

U kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, Portugalija je pobedila “orlove” na Marakani sa 4:2 (1:0). Posle drugog poraza u kvalifikacijama šanse naše selekcije su sve manje da se preko ovog ciklusa ode na šampionat Starog kontinenta, ali ostaje baraž obezeđen posle trijumfa u Grupi C Lige nacija prošle jeseni.

KUDA DMITROVIĆU? Golman “orlova” častio Portugalce (VIDEO)


The post Da li je Ronaldo bio u ofsajdu? (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.