Blicovu njuz aplikaciju za Android instaliralo više od 50.000 korisnika

Izvor: Blic, 30.Okt.2011, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Blicovu" njuz aplikaciju za "Android" instaliralo više od 50.000 korisnika

"Blic" aplikacija za telefone sa operativnim sistemom "Android" najpopularnija je njuz aplikacija za na srpskom tržištu.

Do sada je "Blicovu" njuz aplikaciju skinulo preko 50.000 korisnika u svega nekoliko meseci od njenog lasniranja na "Android market".

Aplikacija omogućava korisnicima brz i jednostavan pristup vestima, mogućnost ostavljanja komentara, galerije, vremensku prognozu, kursnu listu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao i čitanje vašeg omiljenog "Blic" stripa.

Povezane vesti: Četvrti na Androidu Ispred "Blica" samo "Skype", "Facebook" i "YouTube" "Blicova" aplikacija za smartfon traženija od Fejsbuka
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.