Bez struje danas deo Pančeva

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Sep.2022, 05:38

Bez struje danas deo Pančeva

PANČEVO – Zbog planiranih radova na mreži bez struje će u sredu, 28. septembra ostati delovi Pančeva, saopšteno je iz Elektrodistribucije. Od 13 do 14:30 sati u Pančevu bez struje će biti ulica Cara Lazara parna strana, od Kraljevića Marka ka Prvomajskoj do br. 116. Pročitajte još: Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Bez struje danas deo Pančeva objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Zrenjaninu više ulica bez struje u sredu

Izvor: Danas, 28.Sep.2022

Elektrodistribucija Zrenjanin je najavila da će zbog planiranih radova na elektro-mreži delovi grada ostati bez struje u sredu, 28. septembra.

Nastavak na Danas...

Radosne vesti iz Betanije, Novi sad postao bogatiji za 30 beba

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Sep.2022

NOVI SAD – U prethodna 24 časa u novosadskom porodilištu Betanija rođeno je 30 beba. Na svet je došlo 13 devojčica i 17 dečaka.   Pročitajte još: Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.. Vest Radosne vesti iz Betanije, Novi sad postao bogatiji za 30 beba objavljena je na sajtu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Bačka Topola: Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima do petka

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Sep.2022

BAČKA TOPOLA – Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75, kod petlje Bačka Topola – Mali Iđoš radovi na rekonstrukciji trajaće do petka, 30. septembra. Zatvorena je kolovozna traka ka graničnom prelazu Horgoš, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.