Amerikanci najviše telefoniraju sa Androida

Izvor: B92, 05.Jul.2012, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci najviše telefoniraju sa Androida

Korišćenje mobilnih uređaja zavisi od geografske lokacije i kulture kojoj pripadamo, pokazuje infografik koji je objavio Mashable.

Kompanija koja stoji iza Android aplikacije pod imenom Tawkon, koja meri radijaciju koju telefon emituje, napravila je infografik koji pokazuje kako vlasnici Android telefona koriste svoje uređaje.

Podaci iz ovog infografika pokazuju da je prosečno vreme pričanja preko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mobilnog telefona najveće u Americi.

Američki korisnici u proseku telefoniraju 450 minuta mesečno, dok je taj prosek u Italiji 375 minuta, Grčkoj 325, a u Kini 250 minuta mesečno.

Blutetooth slušalice i druge dodatke najviše koriste Šveđani, 47 posto, dok se u Holandiji koriste od strane 18 posto korisnika.

Kompletan infografik možete videti ovde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.