ZVALA JE MOG BIVŠEG! Aleks užasnuta tajnama Ane Ćurčić, uporedila je sa Dejanom - On je gospodin!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 09:39

"ZVALA JE MOG BIVŠEG!" Aleks užasnuta tajnama Ane Ćurčić, uporedila je sa Dejanom - On je gospodin!

Sada jasnije vidi.

Voditelj Marko Đedović sinoć je u "Šiša baru" porazgovarao i sa Aleksandrom Nikolić. Tema broj jedan bila je Ana Ćurčić i odnos njih dve otkako je Zvezdan Slavnić diskvalifikovan.

- Nakon FIlipovog menjanja mišljenja o Ani da je ona najveće razočaranje, i ti se lakše osećaš da možeš da kažeš šta misliš - rekao je Marko.

- Ti njoj šta god da kažeš, ona ti kaže: "sram te bilo, ti igraš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijaliti sa mnom, igrate se mojim životom". Dobacila mi je u prolazu da joj se se*e od svega, osetim negativnu energiju usmerenu ka meni od njene strane. Uđe u svađu sa Filipom i provuče mene iako se pravi luda da je to rekla, kao zna o meni, a neće da progovori. Priča da me voli i da je zaljubljen, pa se posvađaju pa je lažan. Njena najveća mana je što neće da bude iskrena i prizna emociju. Pričala je tako monstruozne stavri za njega, pa govori da je pričala istinu. Da je meni neko uradio toliko loših stvari, ne da mu ne bih skidala temperaturu nego bih ga zgazila. Ja sam oca precrtala za života kad se loše poneo prema mojoj mami. Vidim šta radi, odjednom joj ne valja niko, pravi žrtvu od sebe. Poslala kockarski sto svom dragom koji joj je uništio život time da ga podseti. Ona ne zna šta priča. Isticanje toga da nema ništa, imaš salon, izaći ćeš odavde sa nekim novcem, rešila si se čoveka koji ti je uništio život. Osećam animozitet sa njene strane. Dejan se posprdao sa svime i izašao kao gospodin. Da danas mi je dobacila u pušionici. Saznala sam da me je konstantno povezivala sa Zvezdanom napolju, a ušla da priča da me je zaštitila. Zvala je nekog mog bivšeg dečka i pljuvala me najstrašnije - ispričala je Aleks gotovo u jednom dahu.

- Šta je razlog njenog plakanja kad je Zvezdan izašao? - pitao je Marko.

- Možda se oseća krivom - rekla je Aleks.

- Da li ono pismo u balonima ima veze možda? - pitao je Marko.

- U pismu piše šah mat, završni udarac, pošalji ga gde mu je mesto i neke smernice. Rekla mi je da je to neko jako blizak njenoj porodici i da joj to pismo mnogo znači. Da li je taj Popaj pisao ne znam - rekla je Aleks.

- On je njoj u raspravi rekao da očekuje šah mat. Da li ga je dobio? - pitao je Đedović.

- Pa ja mislim da da, nije glavni krivac, ali šta je tražila u pabu to jutro. Naterala ju je potreba da ode tamo, pogrešna reakcija u pogrešno vreme. Meni bi bilo drago da mu se sve to desi da mi je radio to što je ona govorila i ako su joj deca hodala na prstima po kući. Ona je neiskrena Marko... - zaključila je Nikolićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NJENE GREŠKE TEK SADA IZLAZE NA VIDELO: Rafal po Ani Ćurčić - ovo joj oštro zamereno! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023

"Poznata je po tome!"..U toku je radio emisija Delegati, a voditelj Filip Car je ugostio Ivana Marinkovića sa kojima je razgovarao o aktuelnim temama u Beloj kući...- Šta se dešava između tebe i Miće? - glasilo je pitanje...- Sve je okej, ima malo nervoze, ali nije ništa drugačije - rekao je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.