NJENE GREŠKE TEK SADA IZLAZE NA VIDELO: Rafal po Ani Ćurčić - ovo joj oštro zamereno! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 15:25

NJENE GREŠKE TEK SADA IZLAZE NA VIDELO: Rafal po Ani Ćurčić - ovo joj oštro zamereno! (VIDEO)

"Poznata je po tome!"

U toku je radio emisija Delegati, a voditelj Filip Car je ugostio Ivana Marinkovića sa kojima je razgovarao o aktuelnim temama u Beloj kući.

- Šta se dešava između tebe i Miće? - glasilo je pitanje.

- Sve je okej, ima malo nervoze, ali nije ništa drugačije - rekao je Ivan.

- Ja sam čuo da je ste ti i Ana spustili loptu? - upitao je Car.

- Mislim da to nema veze sa njim, nismo mi toliko spustili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << loptu, koliko smo prekinuli da komentarišemo sve. Mi imamo različita mišljenja, ali to nije spuštanje lopte. Ja moram da kažem da Anine greške sada izlaze na videlo, ona je kontradiktorna, ona govori kako njoj neko nije dozvolio da porazgovaraju. Ja sam Ani rekao sve što sam imao rekao odavno, a mišljenje o njoj nisam promenio. Ne znam šta bi kome to imalo da smeta - rekao je Ivan.

- Svi komentarišemo Zvezdana, Anđelu i Anu, a sada je jedini fokus ostao na Ani, kako ti gledaš na to - upitao je Car.

- Ona je meni od početka ista, ne kažem da ona nema vokabular, ali ona vrti deset rečenica. Sve što je govorila o Zvezdanu sada dolazi na videlo. Mene ni manje ni više ne nerivra njeno ponašanje, izlaganje. Ne znam da li je neko primetio da mi imao veču komunikaciju jer to nije tačno. Ana je glavna tema, ne računajući Zvezdana i Anđelu. Meni je Jelena napisala u čestitki : "Love ti greške oni koji su se na svoje nasukali", to je realno jer ovde nema ko da se pere posle svega što je uradila - rekao je Ivan.

- Neca je danas zamerio Ani i Zorici jer su komunicirale sa vama ispod trema - rekao je Filip.

- Mi smo danas Zorici čestitali rođendan, i zezali se, i Neca sada pita Matoru da li je Mikica bio kod njega na rođendanu, kad je to glupo razmišljanje, kao da li treba on da ide - rekao je Ivan pa dodao:

- Ana svaki sukob prebaci na lični konflikt, po tome je ona poznata - rekao je Ivan.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.