ZA SAM KRAJ, NAKON ŠTO JE ODNELA POBEDU: Emotivno oglašavanje u neverici - Ovo nije kraj, nije ni početak kraja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 07:39

ZA SAM KRAJ, NAKON ŠTO JE ODNELA POBEDU: Emotivno oglašavanje u neverici - "Ovo nije kraj, nije ni početak kraja!"

Veče puno događanja je iza nas.

Noćas je održano superfinale Zadruge 6, a do samog kraja bilo je neizvesno.

Na samom kraju ostale su Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić, a pobedu je odnela ipak Nikolićeva.

Pre samog proglašenja pobednika, kao i svake sezone, Drvo mudrosti se oglasilo i obratilo zadrugarima i gledaocima emotivnim govorom.

- Dragi moji, opet sam morao da ostanem sam. Izgled da je moja sudbina takva. Činjenica je da je samoća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponekad najbolji prijatelj. ne postavlja pitanja, a često daje odgovore, a ja ipak više volim kad su moji zadruagri sa mnom i zato sam sad tužan. Trudio sam se prethodnih meseci da mojim zadruagrima pomognem i podelim poneku mudrost, da im olakšam teške trenutke, da ih posavetujem. Svoju samoću u ovom prelepomn vrtu sam prihvatio kao deo moje sudbine, ali nikakvo da se naviknem na voe rastanke. Rastajemo se već šesti put, ali i ovog puta samo an kratko jer znate i sami da smo anučili svaki dan da provodimo zajedno. Ja ću do susreta sa enkim novim prijateljima razmišljati o svemu što se svih ovih godina za mene dogodilo emđu zidinama najlepšeg grada na svetu. Ostante srećni, ponekad se život ceni samo po jednom trenutku, stvorite ga. Ostajem na starom dobrom emstu i brojim dane kad ću vas videti opet. Ovo nije kraj, nije ni početak kraja, a možda je kraj početka - reklo je Drvo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANĐELA LIKUJE ŠTO ANA NIJE POBEDILA U ZADRUZI 6: Jedva čekala da se oglasi, evo šta je poručila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023

Svoje fanove pozivala je da glasaju za Ivana Marinkovića...Noćas je završena šesta i poslednja sezona "Zadruge", a pobedu je odnela Aleksandra Nikolić...Do samog kraja Aleks se borila protiv Ane Ćurčić, koja je na kraju izašla kao vicešampionka, iako je imala ogromnu podršku, procentualno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.