ANĐELA LIKUJE ŠTO ANA NIJE POBEDILA U ZADRUZI 6: Jedva čekala da se oglasi, evo šta je poručila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 10:12

ANĐELA LIKUJE ŠTO ANA NIJE POBEDILA U ZADRUZI 6: Jedva čekala da se oglasi, evo šta je poručila!

Svoje fanove pozivala je da glasaju za Ivana Marinkovića.

Noćas je završena šesta i poslednja sezona "Zadruge", a pobedu je odnela Aleksandra Nikolić.

Do samog kraja Aleks se borila protiv Ane Ćurčić, koja je na kraju izašla kao vicešampionka, iako je imala ogromnu podršku, procentualno je Nikolićeva bila dosta jača.

Poslednja dva dana glasanja Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić nisu krili da nikako ne žele da Ćurčićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnese pobedu, pa su sve svoje fanove pozivali da glasaju za Ivana Marinkovića.

Iako njihov favorit nije pobedio, već je došao do visokog petog mesta, Anđela je javno čestitala pobedu Nikolićevoj.

- Čestitam mojoj drugarici od srca! - napisala je Đuričićeva na svom storiju, dok se Zvezdan ovim povodom još uvek nije oglašavao.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PREVARENI SUPRUŽNICI, ŽRTVE I PRELJUBNICE Ovo je recept za pobedu u Zadruzi: Ona je jedini izuzetak, evo kako su učesnici došli do trona

Izvor: Blic, 10.Jun.2023

Pobednica "Zadruge 6" je Aleksandra Nikolić, učesnica sa dužim iskustvom u rijalitiju. Aleksandra tokom prethodnih sezona nije osvojila zavidno mesto na listi superfinalista, a sudeći po prethodnim pobednicima, ključ za pobedu jesu burne ljubavne afere zbog kojih je svaki pobednik proglašen za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.