TLZP EMOTIVNA pobeda Dragane Mićalović

Izvor: Blic, 13.Nov.2017, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TLZP EMOTIVNA pobeda Dragane Mićalović

Večeras je na redu još jedna epizoda šoua Tvoje lice zvuči poznato. Pobedu je odnela Dragana Mićalović kao legendarni pevač moćnog vokala Luis.

Nina Seničar je izgledala sjajno u provokativnoj haljini.

Edita Aradinović i Stevan Anđelković fenomenalno su skinuli Anu Nikolić i Rastu pojedinačno i u jednom zajedničkom duetu.

Andrija, je zapevao svoju verziju ove pesme, a pridružio mu se i ostatak žirija:

- Ova pesma se meni dopala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kad sam je prvi put čuo, ali mi je trebalo mesec dana da shvatim šta se peva. Ova vrsta muzike ima neki prizvuk spoja pakistanske tužbalice i grčke veverice. Čudan spoj. Bili ste super. Nastup mi se vrhunski dopao, bili ste sjajni. Ovo što ste dodali na kraju mi je sve bilo super.

Branislav Lečić zaveo je ženska i muška srca kao Riki Martin.

Aleksandra je rekla:

- Malo mi je falilo rada kukovima, levo desno, ali sve se to rešava vežbom - rekla je Aleksandra i donela Leki hulahop obruč, da zajedno sa Ninom uvežba vrtenje kukovima.

Leon je bio razdragani i razigrani Keba u numeri „Ko te ima taj te nema“, pa čak je i salto izveo, a sve to uživo uz orkestar Mikice Gačića.

Mili je bio oduševljen:

- Fantastično Leone. Ova vrsta muzike tebi leži odlično, pogotovo koreografija, naslanja se na tvoj brejk dens. Odličan si bio, duhovit, inspirativan, stvarno si nas obradovao sa ovim nastupom.

Nenad Pagonis bio je pravi šoumen kao Robi Vilijams, uz malu pomoć Andrije, koji ništa nije video.

- Moj predlog je da koristiš ovo za početak nekog bokserskog meča. Oduševilo me je što imaš sličnu boju glas kao Robi i moram da pohvalim akcenat. Moram pohvaliti i ovu Andrijinu koreografiju, a lepo mu stoji i ova roze pidžama - rekao je Đuro.

Dragana Mićalović probudila je u svima osećanja i sećanja na Luisa, izvevši njegovu kultnu pesmu „Ne kuni me majko“, a žiri je jednom rečju bio oduševljen.

Mili je bio posebno emotivan:

- Ja prvo moram da ti zahvalim što si nas podsetila na jednog predivnog umetnika, na jednog velikog čoveka. Luis je bio neko ko nije robovao ni žanru, ni stilu, ni komponovanja, ni pevanja, bukvalno je bio jedinstven. Izgubiti njega je za sve nas značilo izgubiti puno. Kad si počela da pevaš, maska je bila fantastična i ne bi te niko prepoznao, ali i zbog glume, jednostavno ta emocija je pogođena, vratili smo se tamo kako je Luis to predstavljao. Meni si ulepšala veče.

Tijana Dapčević, Bebi Dol i Bane Vidaković izveli su svoju verziju pesme „Walk this way“ koji u originalu izvode Stiven Tajler i RUN-DMC.

Đuro nije mogao da dođe do reči koliko su mu bili zabavni:

- Mene ste srušili ko ovaj zid koji ste srušili. Ovo je jedan od najboljih nastupa, toliko energije, svaki detalj je krasno urađen, ja sam se skroz uneo, vi ste me uvukli u sve to.

Mira Škorić pokazala je da je „kao avion“ u ulozi Edite Aradinović.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić,   Grčka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bravo za transformaciju!

Izvor: Mondo, 13.Nov.2017

Lepa Dragana Mićalović ponovo je pobedila u TLZP! Oduševila je prerušavanjem u Luisa, ali i neverovatnom transformacijom glasa.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.