Seka Aleksić potukla Anu Nikolić!

Izvor: S media, 07.Avg.2011, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić "potukla" Anu Nikolić!

Dve pevačice, Seka Aleksić i Ana Nikolić, gostovale su u istom bosanskom gradu, a Sekin koncert bio je mnogo posećeniji od Aninog!

Folk pevačica Seka Aleksić gostovala je bez ikakvih problema u bosanskom Tomislavgradu iliti bivšem Duvnu, koji je naseljen pretežno hrvatskim stanovništvom.

Seku je dočekalo 1.500 ljudi, koji su za nastup platili kartu, dok je njena koleginica Ana >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Nikolić u lokalu do nje navodno "pukla", iako je ulaz za njen nastup bio slobodan.

Seku ispalio Grand!

Seki i bendu kazna 1.600 evra!

Seka Aleksić: Nisam bila privođena!

- Seka i Ana su pevale vrlo blizu jedna druge. Folkerka je napravila fenomenalan nastup koji je trajao do ranih jutarnjih sati, dok je lokal u kome je nastupala Nikolićeva bio gotovo prazan, zaključuje izvor, a prenosi Alo.

Seka je zadovoljna svojim nastupom, dok o gostovanju Ane ne zna ništa.

- Prezadovoljna sam svojim nastupom i publikom koja je bila fenomenalna, a lokal je bio krcat. Što se tiče Ane Nikolić, nemam pojma da je i ona gostovala u istom gradu, sigurna sam da je i kod nje bilo puno, izjavila je Aleksićeva.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.