Izvor: Svet, 07.Avg.2011, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić "potukla" Anu Nikolić!

Iako su srpsko- hrvatski odnosi u krizi, za Seku Aleksić nema zime! Naime, folk pevačica gostovala je bez ikakvih problema u bosanskom Tomislavgradu iliti bivšem Duvnu, koji je naseljen pretežno hrvatskim stanovništvom. Seku je dočekalo 1.500 ljudi, koji su platili kartu 10 konvertibilnih maraka (5 evra), dok je njena koleginica Ana Nikolić u lokalu do nje navodno "pukla", iako je ulaz za njen nastup bio slobodan. "Seka i Ana su pevale vrlo blizu jedna druge.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Seka Aleksić "potukla" Anu Nikolić!

Izvor: S media, 07.Avg.2011

Dve pevačice, Seka Aleksić i Ana Nikolić, gostovale su u istom bosanskom gradu, a Sekin koncert bio je mnogo posećeniji od Aninog!..Folk pevačica Seka Aleksić gostovala je bez ikakvih problema u bosanskom Tomislavgradu iliti bivšem Duvnu, koji je naseljen pretežno hrvatskim stanovništvom...Seku...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.