SVE JE SMISLILA UNAPRED - Zvezdan otkrio da Ana TAKTIČKI drži uz sebe Aleksandru Nikolić: Ozbiljna je baraba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 23:34

SVE JE SMISLILA UNAPRED - Zvezdan otkrio da Ana TAKTIČKI drži uz sebe Aleksandru Nikolić: "Ozbiljna je baraba!"

"Imala je i od koga da nauči!"

Zvezdan Slavnić objašnjavao je Anđeli Đuričić i Ani Spasojević da njegova bivša supruga Ana Ćurčić ciljano drži Aleks Nikolić uz sebe.

Podsetimo, Ana je sinoć ušla u Zadrugu i javno rekla da Zvezdan ne sme da prilazi Aleks jer se navodno ona uplašila od njega i njegovih pretnji.

Sada je Zvezdan danas javno raskinuo sa Anđelom, te je u izolaciji govorio da je njegvova nevenčana supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "baraba" te da je taktički pored Aleksandre:

- Verovatno žena zna i zašto je drži blizu sebe - rekla je Ana.

- Ana je ozbiljna baraba, imala je i od koga da nauči - rekao je Zvezdan, misleći verovatno na sebe.

Podsetimo, Zvezdan je ostavio Anđelu, uz priznanje da jako bvoli i poštuje Anu, te da ukoliko ga Anđela toliko voli, da će ga sačekati i za 5 meseci i biće zajedno van Zadruge. Zvezdan ne želi da još više povređuje Anu, koju je javno ostavio u rijalitiju. POGLEDAJTE OVDE.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.