SPREMNA IM JE OSVETA! Nakon teških optužbi, Ana ponovo proziva Rastu - objavila ŠOKANTAN SNIMAK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022, 20:16

"SPREMNA IM JE OSVETA!" Nakon teških optužbi, Ana ponovo proziva Rastu - objavila ŠOKANTAN SNIMAK!

Ne prestaje da iznenađuje javnost

Burni život Ane Nikolić neprestana je inspiracija brojnim medijima. Svaka njena objava na društvenim mrežama izaziva različite reakcije i komentare njenih pratilaca.

Iako je nedavno uputila niz teških uvreda bivšem suprugu, reperu Stefanu Đuriću Rasti, izgleda se pokajala i sada želi da se pomire.

Podsetimo, njih dvoje nisu u dobrim odnosima otkako ga je prošlog meseca Ana izvređala na Instagramu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ona ga je nazvala sitnim "narko-trafikantom i narko-konzumentom", kao i "sramotom za muški rod" i uputila niz optužbi na račun njegovog očinstva.

Ipak, izgleda da je Ana promenila mišljenje i prestala da govori loše o bivšem suprugu.

Sa svojim pratiocima na Instagramu, Nikolićeva je podelila Rastinu novu pesmu "Pismo", koju je snimio s Darkom Lazićem i mladom zvezdom u usponu, Vojažem.

Svaka glava lako pada, metak kada zaluta, a ja obećao sam majci, neću tamo dva puta, stiglo mi je pismo, ali nije poseta, javiše mi kumovi da spremna im je osveta - pevala je Ana.

Pevačica se na klipu pojavljuje u automobilu, dok u ruci drži cigaretu i simulira rukama da puca u nekoga. Ona je u objavi tagovala i bivšeg supruga, koji je nedugo zatim njen video-snimak objavio i na svom profilu.

Kako se navodi, od izvora bliskog pevačici, ona je na ovaj način poslala Rasti poruku da ponovo želi da uspostave komunikaciju i da se kaje zbog svojih reči kojima je nedavno šokirala javnost.

- Ana je shvatila da nije trebalo da onako reaguje i javno izvređa Rastu zbog njegovog nastupa s Natašom Bekvalac u Parizu. Ona sada pokušava da izgladi odnose i da se pomire. Prvenstveno zbog deteta. Za sada i komuniciraju samo zbog nje, kako ona ne bi ništa osetila. Kada je objavila njegovu novu pesmu na Instagramu, Rasta se iznenadio. Nije ulazio u to da li ga možda opet samo provocira ili želi da spusti loptu, pa ju je odmah ripostovao. Još ne može da joj pređe preko onih brutalnih uvreda, koje su ga baš neprijatno iznenadile i zabolele. Posebno zbog toga što on nikad nijednu ružnu reč nije rekao o njoj. On je nastavio dalje, a valjda je i ona došla malo sebi - izjavio je izvor.

Podsetimo, Ana i Rasta su i nakon razvoda ostali u dobrim odnosima, što su vrlo čest oboje isticali u medijima. Sve je delovalo idilično dok nije došlo do nedavnog pogoršanja odnosa. Izgleda da je bivši par sada spreman na pomirenje i da će ponovo uspostaviti korektan odnos.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.