Izvor: Scandal.rs, 24.Jun.2017, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju donosi! Rastina majka odlepila! Snajka, ne troši toliko para! To je moj sin zaradio!

Anu Nikolić sve više hvata panika od porođaja! Beba je baš krupna, pa pevačica ni sama još ne može da se odluči da li da ide na porođaj prirodnim putem ili da se porodi carskim rezom. Kako SCANDAL! saznaje, Rasta joj je predložio da izabere prirodni način kako bi uživala u činu majčinstva, te da The post SCANDAL! u novom broju donosi! Rastina majka odlepila! Snajka, ne troši toliko para! To je moj sin zaradio! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Da li jaki trbušni mišići utiču na intenzitet bola na porođaju?

Izvor: Prva.rs, 25.Jun.2017, 09:54

Američka rvačica Niki Bela ispričala je da je njena sestra pokušala da se porodi prirodnim putem, ali je posle skoro deset sati ipak morala na porođaj carskim rezom. "Trbušni mišići su joj bili previše jaki", rekla je Niki.. Ona nije jedina koja to tvrdi - mnoge žene će vam to reći. Ima li...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.