REZULTATI SU LOŠI... Nakon što je završila u bolnici, oglasili se lekari Ane Nikolić! Stanje ALARMANTNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2020, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZULTATI SU LOŠI... Nakon što je završila u bolnici, oglasili se lekari Ane Nikolić! Stanje ALARMANTNO

Lep izgled joj napravio probleme!

Ana Nikolić suočava se s ozbiljnim zdravstvenim komplikacijama otkako se pre šest meseci navodno podvrgla operaciji smanjivanja želuca.

Pevačica je izgubila više od 35 kilograma, a budući da je nakon toga svoje telo nastavila da iscrpljuje treninzima i dijetama, nedavno je kolabirala, zbog čega je u nekoliko navrata bila na infuziji. Zbog toga su Anini lekari izuzetno zabrinuti za nju.

- Svaki dan je trenirala, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pila čajeve za izbacivanje tečnosti i unosila veoma malo hrane. Na početku joj to nije smetalo i osećala se dobro, ali posle samo mesec dana joj je bilo loše. Neposredno pre nego što je otišla u Maroko, gde u Marakešu snima spotove za nove pesme, Ana je završila u bolnici na infuziji. Tada nije imala snage da ustane iz kreveta, a lekari su rešili da joj izvade krv kako bi videli šta se dešava s njenim organizmom", rekao je izvor za Alo i dodao:

- Rezultati su bili veoma loši i odmah je dobila adekvatnu terapiju. Prepisali su joj vitamine, lekove za jačanje imuniteta i razne dodatke ishrani, a Ana je u prvi mah uzimala terapiju. Međutim, brzo je odustala i nastavila sa izgladnjivanjem, čak joj je pozlilo tokom snimanja spotova, pa je u Marakešu dva dana provela u sobi na infuziji."

Kada je Ana pozvala lekara i rekla mu šta joj se desilo, on ju je zamolio da se vrati u Srbiju, pa mu je obećala da će se držati onoga što joj kaže.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.