RASTA PREKINUO INTERVJU ZBOG PITANJA O ANI NIKOLIĆ! Ovo ga je u sekundi isteralo iz takta - burno reagovao na pomen pevačice

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 09:01

RASTA PREKINUO INTERVJU ZBOG PITANJA O ANI NIKOLIĆ! Ovo ga je u sekundi isteralo iz takta - burno reagovao na pomen pevačice

Ne želi više da komentariše njihov odnos, niti bilo šta što je u vezi sa njegovom bivšom suprugom!

Sinoć je Stefan Đurić Rasta održao nastup za pamćenje na festivalu "Belgrade music week". Ekipa portala Srbija Danas našla se na licu mesta i pred nastup razgovarala sa popularnim reperom. Pevač je iznenadio sve okupljene novinare jer se pojavio bez dredova sa kojima smo svi navikli da ga viđamo.

- Za mene ovo nije neobično. Ošišao sam se i pre pet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina kada se Tara rodila i to je bilo simbolički, kao i sada. Trenutno mi tako prija - rekao je Rasta na početku razgovora.

Rasta se osvrnuo i na tragediju koja je zadesila Srbiju. On je jedan od retkih pevača koji se povukao sa javne scene i u ćutnji i miru ispoštovao nastradale.

- Ja sam prvo što sam uradio je da sam pozvao ljude u mojoj firmi i rekao im da 40 dana ništa nećemo objavljivati. Mislim da je to nešto što je naša obaveza u toj situaciji. Osećao sam se jako pogođeno. Nisam želeo da se nešto preterano izjašnjavam. Sve što se u Srbiji dešava se nekako deli na jednu ili drugu stranu. Ja sam odlučio da se ne izjašnjavam i da u mirnoj atmosferi to prođe. Ja sam prvi koji je rekao 40 dana nećemo izbacivati ništa, dok se sve ne reši - rekao je Rasta, a zatim je odgovorio da li se plaši u kakvom društvu i vremenu odrasta njegova ćerka Tara.

- Iskreno, nisam smeo toliko duboko da uđem u to, a to znači da me je to jako uplašilo. Nisam ni smeo da zamislim te scene kako bi to izgledalo da sutra Tara ode u školu i da se nešto desi. Ne mogu zaista ni da shvatim koja je to tuga i koje je to osećanje. Svakako je momenat kada treba da sami sa sobom razmislimo da li smo negde pogrešili, a pogotovo mi koji se bavimo muzikom i utičemo na veliki broj ljudi.

S obzirom na to da je Tara njegova mezimica, novinare je zanimalo da li ju je razmazio.

- Nisam je razmazio. Ja sam prema njoj korektan. Nikada nisam vikao na nju, nikada nisam podigao ruku na nju. Čudno mi je da sam ja neko koga ona najviše poštuje. Ja imam veliki uticaj na nju i naučio sam da samo s ljubavlju gradim taj odnos - rekao je Rasta.

Međutim, reper nije želeo da priča o bivšoj supruzi, Ani Nikolić. Novinar je upitao repera kakvo je njegovo mišljenje o Ani i o njenom trenutnom stanju, a onda je Rasta prekinuo intervju.

- Živ bio, ćao - rekao je reper, prekinuo intervju i otišao.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.