Posle mesec dana: Objavljene prve fotografije BEBE Ane Nikolić i Raste! FOTO

Izvor: Svet plus, 01.Sep.2017, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle mesec dana: Objavljene prve fotografije BEBE Ane Nikolić i Raste! FOTO

Ana Nikolić, popularna pevačica, i njen suprug, reper Stefan Đurić Rasta postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Tara, a sada su prvi put osvanule fotografije bebe.

Ana Nikolić porodila se carskim rezom u bolnici Narodni front 3. avgusta ove godine, a pre 7 dana oglasila se prvi put u javnosti slikom na instagramu. Uz nju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je pevačica napisala: "Ne postoje reči kojima bih opisala ovaj osećaj! Mislila sam da znam šta je ljubav... Mislila sam da znam šta je sreća. Ona mi je objasnila sve što niko nije uspeo nikada! Ona je moj najveći uspeh i smisao mog života!".

Ne postoje reci kojima bih opisala ovaj osecaj!Mislila sam da znam sta je ljubav...mislila sam da znam sta je sreca...Ona mi je objasnila sve sto niko nije uspeo nikada!Ona je moj najveci zivotni uspeh i smisao mog zivota!

Објава коју дели ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) дана 25. Авг 2017. у 2:37 PDT

Iako je ona objavila fotografiju na kojoj vidimo samo prstiće male Tare, do sada nismo imali priliku da vidimo kako beba izgleda i na koga liči. Ipak, te slike su sada osvanule u javnosti, a možete ih videti klikom na link OVDE

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.