Izvor: Blic, 02.Nov.2016, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA FOTKA ŽIRIJA "JA IMAM TALENAT" Danica Maksimović između Ane i Raste

Snimanje novog šoua "Ja imam talenat" već je počelo, a najveću pažnju javnosti izazvao je neobičan spoj koji će ove sezone sedeti u žiriju.

Malo ko je mogao da pretpostavi da će folk zvezda Ana Nikolić i njen suprug, reper Stefan Đurić Rasta, ikada sedeti u društvu glumačkih legendi Danice Maksimović i Srđana Žike Todorovića.

Ipak, fotografija koju je Ana objavila na društvenim mrežama potvrdila je pisanje "Blica" da će upravo njih četvoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti sudije novog šou programa na televiziji "Pink".

"Očekujte pravi šou", napisala je pevačica uz ovu fotografiju, a da će to biti pravi spektakl u najavi, pokazuje i izbor voditelja. O kome se radi, pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANA NAPALA RASTU PRED KAMERAMA: Nazvao je ISKUSNOM GOSPOĐOM i grdno se pokajao

Izvor: Kurir, 02.Nov.2016

..."Dosta je posla na žiriju Ovo nije nimalo laka priča U svakom slučaju uživaćemo Jedva čekamo da počne jer neće biti samo plesa i pevanja, već svega", rekla je pevačica, dok je njen suprug otkrio da je njemu mnogo teže jer za razliku od Ane do sada nije imao iskustva u žiriranju.."Kod mene...

Nastavak na Kurir...

OVO SU SVI ČEKALI: Prva slika Ane, Raste, Danice Maksimović i Žike Todorovića u ulozi žirija takmičenja “Ja imam talenat” (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Nov.2016

Ovogodišnja sezona takmičenje "Ja imam talenat", koji će se emitovati na televiziji "Pink", krenula je sa snimanjem. Kao što je poznato, u žiriju će biti glumci Danica Maksimović i Srđan Žika Todorović, kao i od najpopularnijih parova na muzičkoj sceni Srbije, Ana Nikolić i Stefan Đurić...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.