Objavljen spisak za Kup Karpata

Izvor: Studio B, 08.Nov.2011, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen spisak za Kup Karpata

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković objavio je spisak za Kup Karpata, od 18. do 20. novembra u Rumuniji, kao i za prijteljske mečeve sa Hrvatskom 26. i 27. novembra u Poreču.

Spisak reprezentacije:

Golmani: Jelena Živković, Olivera Tošović, Jovana Risović, Marija Čolić, Kristina Georgijev, Ana Kačarević

Leva krila: Jovana Bartošić, Jelena Nišavić, Ivana Popović, Sanja Radosavljević, Svetlana Ognjenović
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<
Pivot: Dragana Cvijić, Slađana Pop Lazić, Sanja Rajović, Verica Nikolić, Jelena Bursać

Desna krila: Maja Luković, Željka Nikolić, Katarina Krpež, Ivana Milošević, Slavica Koperec

Bekovi: Sanja Damnjanović, Jelena Erić, Marija Janjić, Katarina Vojčić, Biljana Filipović, Katarina Liščević, Andrea Lekić, Tanja Vučković, Danijela Matić, Jelena Trifunović, Jelena Živković, Dijana Števin, Marina Dmitrović, Jelena Popović, Milica Čolović.

Reprezentacija je od 14. do 17, novembra na pripremama u Kladivu, a od 18. do 20. sledi Kup Karpata u Turnu Severinu na kojem će uz Srbiju, učestvovati i reprezentacije Makedonije, Mađarske i Rumunije.

Od 21. do 25. novembra zakazan je trenažni deo u Sportskom centru FŠ u Staroj Pazovi, a utakmice sa Hrvatskom su na programu 26. i 27. novembra u Poreču.

Od 29. novembra do 5. decembra planiran je trenažni deo u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić,   Sanja Popović,   Maja Nikolić

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.