OD SUME ĆE VAS ZABOLETI GLAVA: Ana Nikolić je platila pesmu 30.000 evra, a evo KOLIKO je zaradila?! ŠOK

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD SUME ĆE VAS ZABOLETI GLAVA: Ana Nikolić je platila pesmu 30.000 evra, a evo KOLIKO je zaradila?! ŠOK

AU!

Srpske muzičke zvezde spremne su da izdvoje ogroman novac kako bi se dokopale hita! Najskuplju numeru na estradi već godinama ima Ana Nikolić, a u stopu je prate Adil Maksutović, Boban Rajović, Rada Manojlović, Ivana Selakov...

Pročitajte i:

Slavni pevač dobio ČETVRTO DETE SA MUŽEM! (FOTO)

NEZASITA GOCA: Tržanka otkrila koliko puta u danu je VODILA LJUBAV - Rašo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije tebi lako!

Vidite li detalj na fotki koji je MEGAHIT? 100 odsto smo sigurni da će ga devojke u Srbiji OBOŽAVATI (FOTO)

Nikolićeva je pesmu "Romale, romali", s kojim je učestvovala na Beoviziji 2006, platila neverovatnih 30.000 evra! Toliko novca otišlo je u džep autora Kikija Lesendrića, koji tvrdi da je atraktivna pop zvezda zaradila desetostruko više.

- Ta pesma mi je donela 30.000 evra. To nije velika suma ako se uzme u obzir to da je Ana Nikolić s njom zaradila 300.000 evra - rekao je Kiki.

Објава коју дели ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) дана 22. Сеп 2019. у 7:36 PDT

NIJE ZNALA DA JE SNIMAJU: Vidite šta je razgolićena Luna radila u SEPAREU na žurci! (PAPARACO VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.