IZGUBILA MLEKO: Ani Nikolić razvod uticao na zdravstveno stanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2017, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGUBILA MLEKO: Ani Nikolić razvod uticao na zdravstveno stanje!

Težak period.

Razvod muzičkog para Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste podigao je ogromnu medijsku prašinu, a sav stres koji je pevačica preživela nakon što joj se porodica raspala uticao je na to da ostane bez mleka.

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Jul 27, 2017 at 3:12pm PDT

Naime, Ana je pre 3 meseca na svet donela ćerku Taru, a pored svih problema koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su je snašli, prema saznanjima, više neće moći da doji.

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Jun 2, 2017 at 5:15am PDT

- Ana prolazi kroz mnogo težak period trenutno, razvod nikom ne pada lako. Još gore joj je zbog činjenice da ima bebu i da sam početak Tarinog života ne ide kako je ona zamišljala. Rasta će uvek biti tu za mezimicu, ali ipak, njhiovom braku je došao kraj, to će svakako uticati na Tarinu budućnost. Ani je baš teško da prihvati da njihova ljubav nije opstala, u bračnu zajednicu su ušli sa velikim planovima i nadama, a sad je sve palo u vodu. Sva sreća da joj oko bebe pomaže majka Miljana, ali ipak sav stres koji je preživela je uticao na nju toliko da je u potpunosti izgubila mleko - otkriva blizak izvor pevačici.

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on May 16, 2017 at 6:32am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ana i Rasta se razvode zbog Ljupke Stević?

Izvor: Tracara.com, 06.Nov.2017, 10:25

Nakon što je Ana Nikolić ovog vikenda zvanično potvrdila da se razvodi od supruga Stefana Ðurića Raste, mnogi se pitaju šta je tačno razlog ovog raskida. Iako Ani već neko vreme smeta buran život koji Rasta vodi, izvor blizak paru tvrdi da je kap koja je prelila čašu bila njihova koleginica...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.