Izvor: Piplmetar.rs, 01.Jul.2023, 00:30

„Htela je da mi skine pantalone“ Pevač SUROVO OPTUŽIO Anu Nikolić, svi ostali u neverici: „Odgurnuo sam je“

Jelena Lukić
|

petak 30. juni 2023. 22:40h


Dario Šogorović, pevač i bivši rijaliti učesnik, nedavno je na društvenim mrežama objavio nekoliko šokantnih snimaka folkerke Ane Nikolić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Šokantni snimak Ane Nikolić • Instagram


Na prvom od njih vidi se kako mu pevačica navodno povišenim glasom kaže da „bude normalan“, kao i da ona „nažalost, nikad nije bila normalna“. Zatim se vidi i kako Ana na zadnjem sedištu svog automobila podiže noge kroz otvoreni prozor dok iz plastične flašice pije nešto što podseća na đus, te tako odlazi s jednog parkinga na Novom Beogradu.
Šokantni snimak Ane Nikolić
Uz te snimke Dario je napisao kako je nekad bio oduševljen likom i delom Nikolićeve, ali da ga je sada jako razočarala. Između ostalog, istakao je da je njeno sadašnje ponašanje „katastrofalno“ i ispod svakog nivoa i da je šteta šta je uradila od sebe posle toliko godina karijere. Uz to je pratiocima pokazao i kako Ana stalno gleda njegove storije na Instagramu, te da mu u privatnim porukama piše da nju „niko nije ispalio, tako da neće ni on“.
Dario je izneo šokantne tvrdnje da ga je Ana Nikolić maltretirala, pa čak i kako on navodi, seksualno uznemiravala.
– Ustala je i naskočila na mene. Pipkala me je i htela je da mi skine pantalone. U tom momentu sam je odgurnuo od sebe. Nju je to jako iznerviralo, pa je počela da mi govori kako je ona megazvezda i da uvek dobije ono što želi, pa će tako i mene. Tad sam se i ja baš iznervirao. Rekao sam joj da ja nisam laka roba i da ne može tako da se ponaša, i da nikad ne bih bio s njom. Smrdela je na alkohol
(Kurir)
Bonus video:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

TUGA! SMRTNI SLUČAJ potresao poznatu SRPKINJU, potpuno skrhana bolom

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Jul.2023

Jelena Lukić. |. . petak 30. juni 2023. 22:08h . .. Poznata manekenka Dejana Živković, doživela je veliki gubitak,...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.