Izvor: Piplmetar.rs, 01.Jul.2023, 00:30

TUGA! SMRTNI SLUČAJ potresao poznatu SRPKINJU, potpuno skrhana bolom

Jelena Lukić
|

petak 30. juni 2023. 22:08h


Poznata manekenka Dejana Živković, doživela je veliki gubitak, o čemu je obavestila svoje pratioce na Instagramu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Dejana Živković • Instagram


Dejani je preminuo svekar, Dragan Simović, za kog je jako bila vezana, zbog čega trenutno prolazi kroz veoma težak period.
Ona se oglasila se na svom Instagram profilu i podelila tugu koja je zadesila nju i njenu familiju, a uz crno belu fotografiju je dodala emotikon slomljenog srca.
Podsetimo, Dejana je već neko vreme u srećnom braku sa biznismenom Filipom Simovićem. Inače, on je vlasnik firme koja se bavi transportom, a kako se tada pisalo, u pitanju je porodični biznis.
Dejana Živković
Podsetimo, Simović je bio potpredsednik i dugogodišnji član Nemačko-srpske privredne komore. Još od njenog osnivanja 2016. godine bio je izuzetno angažovan, ambiciozan i posvećen član koji je dao veliki doprinos razvoju bilateralnih odnosa Nemačke i Srbije.
Bonus video:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.