Evo koliko su Rasta i Ana platili proslavu prvog rođendana svoje mezimice

Izvor: Tracara.com, 06.Avg.2018, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo koliko su Rasta i Ana platili proslavu prvog rođendana svoje mezimice

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta juče su proslavili prvi rođendan ćerkice Tare, a pre toga su je krstili u crkvi na Čukaričkoj padini. Na proslavu je došlo oko 150 ljudi u prestižnom beogradskom hotelu Hilton, a ceo događaj estradni par je platio čak 50.000 evra! Pevačica i reper nisu štedili para kada je njihova mezimica u pitanju. Na ceremeniji krštenja došli su članovi porodice poznatog bračnog para, a Anu i Rastu dočekali su trubači koji su uveličali slavlje. Osim >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << glamoruzne proslave, Tara je na poklon od majke dobila i skupocenu haljinicu. ‘’Ana je Tari kupila skupocenu haljinicu. Dugo je birala garderobicu za svoju princezu jer joj je ovaj dan veoma važan’’ otkrio je izvor i dodao: ‘’Nikolićeva je mnogo vezana za Taru, pa joj je čin njenog krštenja nešto posebno. U nekoliko navrata je zaplakala dok je birala haljinicu. Baš je bila raznežena, kao i svaka majka’’, priznao je izvor za Informer.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ceca objavila snimak i prvi put pokazala lice malene Tare

Izvor: Tracara.com, 06.Avg.2018

Poznati estradni par Ana Nikolić i Rasta, juče su proslavili prvi rođendan svoje mezimice Tare. Na velikoj proslavi je prisustovalo oko 150 ljudi, uključujući i njihove poznate kolege, a među njima je i Svetlana Ceca Ražnatović. Pevačica se na slavlju pojavila u zanimljivoj odevnoj kombinaciji,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.