EKSKLUZIVNO Prve fotografije Ane i Raste sa bebom, reper napravio veliku ŽIVOTNU PROMENU (VIDEO)

Izvor: Blic, 01.Sep.2017, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO Prve fotografije Ane i Raste sa bebom, reper napravio veliku ŽIVOTNU PROMENU (VIDEO)

Samo tri nedelje nakon porođaja Ane Nikolić ekipa "Blic pulsa" uspela je da napravi ekskluzivne fotografije njene i Rastine ćerke Tare! Da je malena Tara tatina mezimica, kako već pričaju prijatelji poznatog para, uverili smo se sami uslikavši popularnog repera sa naslednicom u naručju na terasi njihovog stana.

Koliko se zajednički život pevačice Ane Nikolić i njenog supruga Stefana Đurića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Raste promenio shvatili smo već čim smo stigli ispred zgrade na Voždovcu u kojoj pop i rep zvezda žive. Nismo mogli da ne primetimo da su na sušilici za veš pored njihove garderobe poređane i bebine stvari, pelene i posteljina. Kako smo se ispred Aninog stana našli u jutarnjim časovima, bili smo u prilici da vidimo kako estradni par započinje dan.

Prva se na terasi pojavila Nikolićeva. Iako smo očekivali da će sa ćerkom izaći na balkon, njoj je društvo pravio maleni pas Simba, pomerijanac koji je uneo radost u živote pevačice i repera pre nego je na svet stigla ćerkica Tara. Ana je želela da njen boravak na terasi prođe neprimetno, te je sela na stolicu krijući se od komšija iza sušilice.

Nakon što se poigrala sa Simbom, Ana je napustila terasu, a onda se ubrzo vratila i iznenadila nas svojim kućnim stajlingom. Nikolićeva je oko stomaka nosila steznik za porodilje, koji joj pomaže da se što brže otarasi viška kilograma koji su joj ostali posle porođaja. S druge strane, Stefan je napravio veliku životnu promenu. Dok je do sada uvek pušio u kojoj god prostoriji da se nađe, sada se sve promenilo - reper izlazi na terasu kako bi zapalio cigaru i ne bi smetao mezimici. Ostale fotografije, ali i kako Ana sada izgleda, pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Posle mesec dana: Objavljene prve fotografije BEBE Ane Nikolić i Raste! FOTO

Izvor: Svet plus, 01.Sep.2017

Ana Nikolić, popularna pevačica, i njen suprug, reper Stefan Đurić Rasta postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Tara, a sada su prvi put osvanule fotografije bebe...Ana Nikolić porodila se carskim rezom u bolnici Narodni front 3. avgusta ove godine, a pre 7 dana oglasila se prvi put u...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.