Izvor: Blic, 29.Feb.2024, 09:59

"DETE ĆEŠ VIDETI SLEDEĆI PUT U CENTRU ZA SOCIJALNO" Ana Nikolić objavila novu UŽASNU prepisku sa Rastom: "Slepice, ti si za ozbiljne institucije"

Pevačica Ana Nikolić i njen bivši partner reper Stefan Đurić Rasta iz braka su dobili ćerku Taru, ali već godinama unazad, otkako su se razišli neretko su u lošim odnosima, a ona je sada objavila novu prepisku sa njim.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Nikolić objavila prepiske sa Rastom! Preti joj oduzimanjem deteta?!

Izvor: Svet plus, 29.Feb.2024

Pevačica Ana Nikolić objavila je prepiske sa svojim bivšim partnerom Stefanom Đurićem Rastom! Kako se iz prepiski može videti, preti joj oduzimanjem deteta i poručuje da će ćerku sledeći put videti u Centru za socijalno....Ana je ovim svojim potezom pokazala kako stvari stoje između nje i...

Nastavak na Svet plus...

(FOTO) OGLASIO SE RASTA NAKON SKANDALA SA ANOM NIKOLIĆ Reper objavio fotografije iz stana na Vračaru, ne odvaja se od ćerke Tare

Izvor: Blic, 29.Feb.2024

Pevačica Ana Nikolić i njen bivši partner reper Stefan Đurić Rasta iz braka su dobili ćerku Taru, ali već godinama unazad, otkako su se razišli neretko su u lošim odnosima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.