Ana Nikolić objavila prepiske sa Rastom! Preti joj oduzimanjem deteta?!

Izvor: Svet plus, 29.Feb.2024, 10:46

Ana Nikolić objavila prepiske sa Rastom! Preti joj oduzimanjem deteta?!

Pevačica Ana Nikolić objavila je prepiske sa svojim bivšim partnerom Stefanom Đurićem Rastom! Kako se iz prepiski može videti, preti joj oduzimanjem deteta i poručuje da će ćerku sledeći put videti u Centru za socijalno...

Ana je ovim svojim potezom pokazala kako stvari stoje između nje i Raste ali i da postoji problem oko njihovog zajedničkog deteta.

"Vi ćete biti prva porodica koja je uhapšena." - napisala je Ana, na šta joj je navodno Rasta odgovorio:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
"Sa sve Tarom, pošto je kod nas. Ti si za ozbiljne institucije." 

"Ne" odgovorila je pevačica.

"Slepice". 

"Ja sam pod prisilom morala da pristanem na sve." - napisala je Ana Nikolić.

"Dete možeš da vidiš sledeći put u Centru za socijalno." - bio je odgovor koji je dobila, pretpostavlja se od bivšeg supruga Stefana Đurića Raste.

"Pa, ničija nije do zore gorela." 

Ana Nikolić je ove poruke sa Rastom objavila na Instagramu uz opis:

" Ovako se ponaša taj veliki otac. I tako skoro sedam godina, a sada se stvarno vidimo na sudu. Lično ću dozvoliti da bude otvoreno za javnost."

 
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

ANA NIKOLIĆ OTKRILA DA LI JOJ JE RASTA ODUZEO STARATELJSTVO NAD ĆERKOM Otkrila nove detalje porodične drame: "Nije dugo bio u zatvoru"

Izvor: Blic, 29.Feb.2024

Pevačica Ana Nikolić podigla je prašinu kada je na svom Instagram nalogu podelila prepisku sa bivšim partnerom, reperom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku Taru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.