Ana se seli u Grčku?

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2014, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana se seli u Grčku?

Ana Nikolić (36) postala je očajna. Nikako da se skrasi uz nekog muškarca, pa je posle nekoliko propalih veza u poslednje vreme rešila da svoj život promeni iz korena.

Ana na otvaranju svog kluba

 

Ana je nedavno sa bratom Markom otvorila klub u Beogradu, a pojavila se u provokativnoj žutoj haljini ispod koje navodno nije nosila donji veš. Na otvaranje su došle brojne poznate ličnosti s estrade i taman kada su mnogi pomislili da će se Ana >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << konačno skrasiti, ona najavljuje da planira da se od septembra preseli u Grčku.

 

Izbor ove zemlje nije slučajan, jer je ona pre nego što je postala popularna nekoliko godina živela u Solunu i Atini gde je slušajući grčku zvezdu Sakisa Ruvasa poželela da i sama postane pevačica.

 

To joj je i pošlo za rukom po povratku u Srbiju, ali zato nikako da nađe muškarca voljnog da je odvede pred oltar. Možda je zbog toga i rešila da se preseli u Grčku kako bi lakše pronašla muža.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić,   Grčka

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.