Ana Nikolić usvojena?

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2010, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić usvojena?

Ana Nikolić (32) našla se na meti izvesnog Marka Vučića, zatvorenika niškog zatvora koji tvrdi da je ona usvojena i da ima sestru bliznakinju koja se zove Irena!

 Kako pišu beogradski mediji, on se predstavlja kao rođeni brat poznate pevačice i iznosi u javnost nepoznate detalje iz njenog života. On priznaje da je bio diler droge i da u niškom zatvoru robija zbog ubistva i tvrdi da su njegovi roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Anu i njenu navodnu sestru dali na usvajanje kada su imale tri godine i da pevačica o tome nema pojma.

- Ne želim nikoga da vređam, ali ovo nije puko obožavanje jednog fana, već ozbiljna halucinacija koja unosi strah u kosti. Kada sam saznala za ovu priču, čak smo se u porodici šalili na ovu temu, ali sada sve deluje zastrašujuće. Sasvim mi je sumanuto čak i da komentarišem njegovu priču, ali me cela stvar podseća na priče o manijacima koji ne prezaju ni od čega da bi došli do zvezde - rekla je Ana za beogradske medije.

Ona apeluje na njegovu porodicu da mu pomognu. jer smatra da momak ima ozbiljan problem.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Nikolić je usvojena i ima sestru bliznakinju?

Izvor: CrveniTepih.com, 13.Okt.2010

Jedan stanovnik niškog zatvora tvrdi da je rodjeni brat Ane Nikolić, koju su, navodno, njihovi roditelji zajedno sa sestrom bliznakinjom Irenom (?) dali na usvajanje kada su devojčice imale tri godine! Ana Nikolić kaže da se prvo čak i šalila na račun ovih priča, ali da sada već počinje da...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Halucinacije: Ana Nikolić usvojena?

Izvor: S media, 14.Okt.2010, 02:02

Ana Nikolić našla se na meti izvesnog Marka Vučića, zatvorenika niškog zatvora koji tvrdi da je ona usvojena i da ima sestru bliznakinju koja se zove Irena!..Kako piše magazin Svet, on se predstavlja kao rođeni brat poznate pevačice i iznosi u javnost nepoznate detalje iz njenog života. On priznaje...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.