Ana Nikolić smanjila želudac da bi smršala?!

Izvor: Tracara.com, 10.Okt.2019, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić smanjila želudac da bi smršala?!

Pevačica Ana Nikolić imala je problema sa viškom kilograma, nakon što se porodila i rodila ćerku Taru. Sada je smršala, ali kako tvrdi izvor blizak pevačici, za njen novi izgled nisu zadužene dijete. Nakon mukotrpnih treninga i dijeta koje nisu davale željeni rezutat, Ana je odlučila da ode na operaciju smanjenja želuca, piše Alo. “Od prijateljice je čula za ovu operaciju, koju je neko vreme izbegavala pošto nije htela ide pod nož. Kada je shvatila da ne može sama da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << izbori sa viškom kilograma posetila je jednu beogradsku kliniku u kojoj su joj objasnili da ovom intervencijom za kratko vreme može da izgubi između 20 i 30 kilograma, nakog čega je ona pristala”, rekao je izvor. View this post on Instagram 💃🥂⚖️ A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Sep 30, 2019 at 1:48am PDT Ona je navodno na operaciju otišla krajem jula, kada joj je ugrađenja želudačna omča koja pacijente čini sitim nakon male količine hrane. Tako je za manje od tri meseca izgubila je skoro 30 kilograma. U međuvremenu, Ana završava album Klinika, a evo šta sve znamo o njemu. The post Ana Nikolić smanjila želudac da bi smršala?! appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić,   Izbori

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ana Nikolić smanjila želudac kako bi smršala?

Izvor: Story, 11.Okt.2019, 15:02

“Zli jezici” tvrde da je pevačica išla na operaciju kako bi izgubila kilograme. Pevačica Ana Nikolić je nakon što se porodila i na svet donela ćerku Taru imala problema sa viškom kilograma. Kako list “Alo” prenosi ona je pokušavala na sve načine da izgubi kilažu, što joj nije polazilo...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.