Ana Nikolić se oglasila nakon PREBIJANJA - Rastu volim čak i kad ga HAPSE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić se oglasila nakon PREBIJANJA - Rastu volim čak i kad ga HAPSE!

Pevačica nije mogla da ćuti.

Ana Nikolić podržala je supruga Stefana Đurića Rastu, koga je Slobodan Nešković Loka prijavio za fizičko nasilje, zbog čega je bio na informativnom razgovoru.

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Apr 13, 2017 at 6:15am PDT

Pevačicicu, koja je u sedmom mesecu trudnoće, cela situacija je potresla, ali je stala u odbranu supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za kojeg tvrdi da je nevin.

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on Apr 11, 2017 at 7:51am PDT

- Nisu istinite tvrdnje pojedinih novina da je policija došla po Stefana i da mi je rekao: "Ženo, idem u ćorku, nemoj da se sekiraš!" To su gluposti! Ja sam u svakom trenutku i u svakoj situaciji uz svog muža, koji ima moju apsolutnu podršku. Moj muž nije siledžija - rekla je Ana za "Srpski telegraf".

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on Mar 11, 2017 at 1:09am PST

Podsetimo - Stefan Đurić je u utorak po podne priveden nakon što ga je voditelj i vlasnik marketinške agencije Slodoban Nešković Loka prijavio da ga je Rasta sa svojim prijateljima prebio u prostorijama firme čiji je vlasnik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.