Ana Nikolić otkrila na koga trza: Meni je Vučić seksi kada pleše! (video)

Izvor: Svet, 26.Sep.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić otkrila na koga trza: Meni je Vučić seksi kada pleše! (video)

Pre nekoliko godina premijer Aleksadar Vučić je učestvovao u humanitarnoj emisiji “Plesom do snova”, čime je iznenadio mnoge.
Njegovo učešće je ostalo u lepom sećanju pevačici Ani Nikolić, kojoj se dopalo premijerovo igračko umeće.
“Meni je Vučić baš seksi kada pleše. Dopalo mi se”, rekla je pevačica.
Pored nje, Aleksadrovu igru je komentarsiala i koreografkinja Milica Cerović, kao i Lokica Stefanović. Milica je rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kako je Vučić po malo krut prilikom plesa, kao i da bi mu više legao river dens, prilikom kog igrači uglavnom rade nogama. Lokica se složila sa njom i istakla da je to tada bio veoma hrabar premijerov potez.
“Ja sam mu tada dala desetke, jer je imao hrabrosti da stane na binu” rekla je Stefanovićeva, gostujući u emisji Magazin In, zajedno sa Anom i Milicom.
Evo kako je sadašnji premijer Vučić, plesao pre nekoliko godina:

Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.