Ana Nikolić ga je vinula u zvezde: Na Farmi su žene ludele za njegovim mišićavim telom, a danas je OŽENJEN NEVEROVATNOM LEPOTICOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 08:58

Ana Nikolić ga je vinula u zvezde: Na "Farmi" su žene ludele za njegovim mišićavim telom, a danas je OŽENJEN NEVEROVATNOM LEPOTICOM

Ostvario se i u ulozi oca!

Marka Vukotića, crnogorskog manekena javnost je prvi put upoznala tokom pojavljivanja u spotu Ane Nikolić za pesmu "Milion dolara", a potom je učestvovao u petoj sezoni "Farme".

Marko je, naime, tokom boravka na velelepnom imanju u Lisovićima mamio uzdahe mnogih devojaka.

Објава коју дели Prof. Marko Vukotic (@markovukotic)

Sa sobom je pored uobičajenih stvari poveo i svog psa koji je uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tada da iznervira ostale farmere, jer je konstantno jurio kokoške po imanju.

Vukotić je danas fitnes instruktor, a u međuvremenu se i oženio sa lepom Jovanom, koja se sudeći prema fotografijama na instagramu bavi istim zanimanjem.

Njih dvoje su ubrzo nakon venčanja dobili i blizance, te se Marko potpuno povukao iz rijaltiti sveta i posvetio porodici i poslu.

Fotografije sa porodicom često deli na Instagramu, a mnogi su oduševljeni prirodnom lepotom njegove supruge.

Објава коју дели Prof. Marko Vukotic (@markovukotic)
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić,   Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.