Ana Nikolić: Tužila hotel Maestral i osobu koja je napala!

Izvor: Poznati.info, 20.Avg.2013, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić: Tužila hotel Maestral i osobu koja je napala!

Pop zvezda, Ana Nikolić napadnuta je pre nekoliko dana u hotelu Maestral u Pržnu. Na nju je u hotelskoj sobi nasrnula izvesna Manda Popović, izabranica biznismena Ćazima Osmanija.

- Osećam se jako loše zbog svega toga. Nimalo mi nije prijatno. Dovedena sam u situaciju da moram da reagujem javno. Oštro dematujem bilo kakvo poznanstvo sa osobom pod imenom Ćazim. Ja tu osobu ne poznaje. Ovim putem medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << šaljem poruku da će svako buduće povezivanje sa takvim ljudim biće predati tužbi mojim advokatima.

Pevačica je tužila izvesnu Mandu Popović i hotel u kome se sve desilo.

- Zbog propusta u poslovanju. Ugrožavanja moje bezbednosti, bezbednosti i privatnosti. Protiv osoba koje ne poznajem, a napale su me, takođe je podneta prijava.


Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Nikolić: Osobu pod imenom Ćazim ne poznajem!

Izvor: Kurir, 21.Avg.2013, 00:24

Osećam se veoma loše i dovedena sam u situaciju da moram da odreagujem javno, kaže pevačica..Pevačicu Anu Nikolić nedavno je, u hotelu “Maestral” u Crnoj Gori, napala Manda Popović, devojka albanskog biznismena Ćazima Osmanija...Tim povodom Ana Nikolić je negirala da je, navodno flertovala...

Nastavak na Kurir...

ANA NIKOLIĆ: Ne znam ko je taj Ćazim! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Avg.2013

Iako albanski biznismen tvrdi da je sa njom bio u hotelu "Maestral", pevačica kaže da Osmanija uopšte ne poznaje i preti tužbom svim medijima koji je budu povezivali sa "takvim ljudima"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.