Ana Nikolić SMRŠALA 15 kilograma, obukla usku haljinu, pa ovo poručila svima

Izvor: Story, 26.Jun.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić SMRŠALA 15 kilograma, obukla usku haljinu, pa ovo poručila svima

Pevačica Ana Nikolić se u toku trudnoće naglo ugojila, a kako je nakon toga imala problema da skine višak kilograma često su je prozivali zbog toga. Naime, Nikolićeva je na svom Instagramu objavila fotografiju u uskoj crnoj haljini i poslala poruku svim zlim jezicima da je više ne dotiču prozivke.   View this post on Instagram ... The post Ana Nikolić SMRŠALA 15 kilograma, obukla usku haljinu, pa ovo poručila svima appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Opuštanje u Crnoj Gori: Milica Pavlović u SEKSI IZDANJU sa drugaricom, Instagram GORI! (foto)

Izvor: Story, 26.Jun.2019

Jedna od najpoopularnijih pevačica sa naših prostora, Milica Pavlović, ovih danasa drugaricom uživa u lepotama Crne Gore, a na Instagramu je objavila i kako poziraju. Pozirajući se na suncu, toplom vetru i vazduhu, obe su se maksimalno opustile, a sve je oduševio i Miličin kupaći kostim koji...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.