Ana Nikolić OPTUŽENA ZA ZLOSTAVLJANJE: Rijaliti učesnik ispričao detalje susreta, oglasila se i ona: Ovo je za zatvor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 08:18

Ana Nikolić OPTUŽENA ZA ZLOSTAVLJANJE: Rijaliti učesnik ispričao detalje susreta, oglasila se i ona: "Ovo je za zatvor!"

"Svi su me unapred opomenuli da je ona malo specifičan lik!"

Bivši rijaliti učesnik "Parova" i pevač Dario Šogorović optužio je pevačicu Anu Nikolić da ga je navodno uznemiravala.

Dario navodno tvrdi da ga je pevačica s*ksualno uznemiravala, a navodi i da je nasilno pokušala da mu skine pantalone.

- Dobio sam ponudu preko ljudi iz tima Ane Nikolić da se upoznamo i da porazgovaramo o potencijalnoj saradnji. Svi su me unapred opomenuli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je ona malo specifičan lik, ali nisam shvatio da je baš toliko specifična. Ubrzo smo se našli. Ona je došla sa svojom ekipom, a ja sa svojom. Nas dvoje smo seli sami za jedan sto. Pokušao sam da s njom uspostavim normalnu konverzaciju, ali nažalost neuspešno. Sve vreme se ponašala strašno i pričala je samo neke gluposti sa se**ualnom konotacijom. Ponavljala mi je kako sam sladak, kako joj je drago što su joj poslali tako slatkog momka kakav sam ja. Tu sam već bio jako razočaran njenim stavom i ponašanjem, ali pustio sam je jer sam mislio da će prestati da se glupira - rekao je na početku mladić za "Kurir".

- Odjednom je ustala i naskočila na mene. Pipkala me je i htela je da mi skine pantalone. U tom momentu sam je odgurnuo od sebe. Nju je to jako iznerviralo, pa je počela da mi govori kako je ona megazvezda i da uvek dobije ono što želi, pa će tako i mene. Tad sam se i ja baš iznervirao. Smrdela je na alkohol - priča on za pomenut medij i dodaje:

- Tad se malo smirila i sećam se da je rekla da je nikad u životu niko tako nije ispalio. Onda je krenula da udara po mojoj ekipi. Nakon toga je počela neprestano da me uhodi na Instagramu i da mi piše. Sve te poruke čuvam kao dokaz. Na kraju imam samo javno da joj poručim da me se mane. Sve ovo mi nije ni smešno ni zanimljivo. - rekao je Dario.

Sada se oglasila i Ana Nikolić koja je pozivala predsednika da reaguje:

- Pozivam predsednika lično da reaguje...jer ovo je zaista nedopustivo za ovakve optužbe ide se u zatvor... A ti koji su ovog mučenika savetovali već su bili tamo. Valjda im prija. Očekujem da me pozove neko iz Predsedništva... jer tužiću sve - napisala je Ana na svom Instagram profilu.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KO JE BIVŠI UČESNIK "PAROVA" DARIO ŠOGOROVIĆ? Optužio Anu Nikolić za zlostavljanje, bio u zatvoru, pa tvrdio da je Radi Manojlović plaćao za odnose!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023

Evo ko je on...Bivši rijaliti učesnik "Parova" i pevač Dario Šogorović optužio je pevačicu Anu Nikolić da ga je navodno uznemiravala...Dario navodno tvrdi da ga je pevačica s*ksualno uznemiravala, a navodi i da je nasilno pokušala da mu skine pantalone...Dario je poreklom iz Dervente, a odrastao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.